Missie, visie en manier van werken

Klant HWApplicaties overleg web toepassing De missie van HWApplicaties.nl is ervaring met het bouwen van websites en het toepassen van video, websites en fotografie.

De basis voor de websites is Joomla!. Aanpassing op uw specifieke wensen van dit C.M.S. is mogelijk.

In mijn visie wordt gebruik van video steeds belangrijker voor de vindbaarheid op internet. De mensen kijken steeds meer video online en de mogelijkheden worden steeds groter. Youtube is momenteel de meest gebruikte zoekmachine.

In de figuur ziet u uitgebeeld, dat wij samen met u als klant uw website (applicatie) creëren. Een website voor u persoonlijk, uw organisatie of uw bedrijf.

 

HWApplicaties.nl video, websites en fotografie:

Over de video's van Han Wijman

Mijn vader maakte al single-8-films toen ik 1 jaar oud was (meer dan een halve eeuw geleden). Ik was vaak de hoofdrolspeler in zijn films, en mocht heel vroeg al de camera vasthouden. Kleurenfilms waren erg duur en, verdienstelijk filmer als mijn vader was, leerde hij mij om nooit langer dan 4 sec. te filmen en "laat het beeld het bewegende werk doen".

Dat kenmerkt nog steeds mijn films. Korte scènes, close-ups en weinig effecten.

Over de Websites van HWApplicaties.nl

HWApplicaties.nl maakt al sinds de introductie gebruik van het Joomla! CMS (Content Management Systeem) voor de websites. Eerst heette het project Mambo nu Joomla!.

Het Swahili-woord 'jumla' betekent 'alles samen' of 'als één geheel'. Zo werk ik ook. Samen met de klant bouwen we een geheel, een website, die door de beheerder van het CMS zelfstandig kan worden bijgehouden. Dat kan een eenvoudige site zijn voor een particulier of een complete webwinkel, maar ook een bestel-systeem voor groothandels. Websites bouwen is nog steeds de cash-cow van het bedrijf.

Over fotografie

Foto's worden in het digitale tijdperk vaak door u als klant aangeleverd. Toch word ik nogal eens gevraagd om ook foto's te maken voor de website. De klant wil dan een speciale stijl, die bij de website past en/of heeft geen mogelijkhden om dat zelf te doen. Dan maak is de foto's of ik extraheer ze uit videobeelden.

Over synergie, samenwerking en veiligheid

Ik studeerde af aan de "Technische Hogeschool Twente". In het verslag staat: Synergie = 1 + 1 = 3, want twee studenten deden gelijktijdig op aparte aandachtsgebieden hun afstudeerwerk. Nu is het in combinatie toepassen van internetvaardigheden noodzakelijk. Een actuele website gebruiken met video, en foto's is de basis. U kunt een facebook-pagina gaan bijhouden. U kunt adverteren op radio en TV. Dit alles heeft steeds meer effect, als u meer promotie-kanalen inzet.

Als modern bedrijf werk ik samen met iemand, die in voorkomende gevallen alles kan opnemen, wat op dat moment actueel is. Denk daarbij aan vakantie of ziekte van mij. Dit draagt natuurlijk ook bij aan de veiligheid. Klanten die een hostingpakket hebben bij HWApplicaties.nl zitten automatisch in het 'strippenkaart-systeem' voor technisch onderhoud. Dit systeem rust op een applicatie (Installatron), die automatisch veiligheidsupdates installeert. Wanneer u bij een ander bedrijf de hosting afneemt, betaalt u een vast bedrag vooraf.